Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pin het recept
Vegan abrikozenballetjes met gember en kokos
Serveer eenvoudig en snel deze heerlijke vegan abrikozenballetjes met gember en kokos. Je hebt geen oven nodig.
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Snack,Tussendoortje
Trefwoord
abrikoos,cashewnoten,gember,kokos
Aantal
20
balletjes
Benodigdheden
1 foodprocessor
2 platte borden
Ingrediƫnten
100
gram
gedroogde abrikozen
75
gram
cashewnoten
1
snuf
gemberpoeder
1
snuf
kaneel
1
snuf
zout
geraspte kokos
Bereidingswijze
Hak de abrikozen fijn in een foodprocessor.
Voeg de cashewnoten toe en hak wederom fijn. Er mogen grote stukken cashewnoten overblijven.
Voeg vervolgens het gemberpoeder, kaneel en zout naar smaak toe.
Strooi gerapste kokos op een bord.
Draai met vochtige handen balletjes van het abrikozenmengsel.
Rol de balletjes door de geraspte kokos en leg ze op het lege bord.
Bewaar de balletjes in een afgesloten trommel in de koelkast.